Központ

Párkány, Sladkovicova út 1.

Nyitva: 9:00-16:00

H-K-Sz-Cs-P

Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Nyelv váltás
MagyarSlovenčina
Pénznem váltás

Visszaküldési feltételek Szlovákia

Visszaküldési cím:

TerraSec s.r.o.

Szlovákia, 943 61 Salka, Salka 384.

Fontos információ:

A vásárlónak 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre.
Az eladónak 14 nap áll rendelkezésére a visszaküldött tételek feldolgozására és a pénzvisszatérítésre.

Ha a vásárló olyan magánszemély, aki az árut önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében rendeli, illetve vásárolja meg (azaz a fogyasztóvédelemről szóló 2014. évi korm. rendelet értelmében fogyasztónak minősül), az áru kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül a szerződéstől elállhat. Az elállási jog gyakorlására a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendeletben foglaltak szerint kerülhet sor. A vásárló által kifizetett összeget ebben az esetben haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül a szolgáltató visszatéríti, ennek érdekében az elállási nyilatkozatban jelöljön meg bankszámlaszámot, ahová a visszatérítést igényli. Az elállási jog gyakorlásakor a vásárló az áru visszaszolgáltatásával felmerült költségeket. A vásárló viseli továbbá az áruban a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett sérülésből eredő károkat. Kérjük ezért, hogy fokozottan vigyázzanak az áru sértetlenségére! Elállás esetén a kedvezmények visszavonhatók, ha az elállás következtében nem teljesülnek a kedvezmények igénybevételéhez szükséges feltételek.

A fenti elállási jog kizárólag a fogyasztóvédelmi törvény értelmében fogyasztónak minősülő vásárlókat illeti meg. Az áru kézhezvételétől számított 14 naptári napon túl az elállási jog gyakorlását nem tudjuk biztosítani.

Fontos: Nyílászárók esetén a már beéíptett termékekre / egyedileg gyártott termkekre nem vonatkozik az elállás lehetősége. Egyedileg gyártott temékek esetén elállás esetén az addig felmerült költésgeket a vásárlóra hárítjuk, erről megrendelése előtt írásban is tájékoztatjuk.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.